Retur

Bytte & retur hos Nardo Bil

Vi i Nardo Bil er sikre på at du vil bli fornøyd med våre produkter. Men skulle du mot formodning ha gjort et feilkjøp, har vi følgende retningslinjer for retur og bytte av varer:

Bestillinger som er lagt inn før 24. desember kan byttes etter jul, med frist 15. januar. Ved bruk av angreretten må kunden selv dekke kostnadene (jf. Angrerettloven § 8, punkt i) eller kan leveres til næreste Nardo Bil-forhandler. Hvis varene ikke kan returneres med vanlig post, anbefaler vi at du besøker Posten.no for mer informasjon og for å organisere retur av større pakker. Hvis kunden uttrykkelig har valgt en annen type levering, er dette en kostnad som kunden må dekke (jf. Angrerettloven § 24).

Angreretten forutsetter at vi (Nardo Bil) får beskjed innen 14 dager etter at leveransen er mottatt (jf. Angrerettloven § 21). Kunden skal uten unødig opphold, og senest 14 dager fra melding om angrerett er gitt, sende varene tilbake (jf. Angrerettloven § 25). Angreretten gir Nardo Bil rett til å belaste kunden hvis produktet har fått en verdireduksjon som følge av bruk utover det som er nødvendig for å fastslå varens art, egenskap og/eller funksjon (jf. Angrerettloven § 25). Angrerettloven gjelder kun ved forbrukerkjøp. Angreretten kan derfor ikke benyttes av firmaer eller andre som har handlet som ledd i næringsvirksomhet.

 

Dette gjør du om du skal returnere

Skulle du ha behov for å returnere en vare, har du to alternativer. Du kan enten besøke en av våre forhandlere i Midt-Norge, eller ta kontakt med oss for å diskutere returprosessen. Vi er klar over at produktene ikke alltid lever opp til forventningene, og vi oppfordrer deg til å kontakte oss dersom du er misfornøyd.

Se liste over våre forhandlere her!